Birim Kalite Temsilcileri Bilgilendirme Toplantısı

Birim Kalite Temsilcileri Bilgilendirme Toplantısı

•  25 Şubat 2021 Perşembe

Üniversitemizde bulunan akademik ve idari birimlerin Birim Kalite Temsilcileri ile kalite çalışmalarının Üniversite geneline nasıl yaygınlaştırılabileceğine yönelik çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe kalite çalışmalarında Birim Kalite Temsilcilerinden beklentilerin neler olduğunu dile getirdi. Kalite Koordinatörümüz Doç. Dr. Uğur Akın Kalite Komisyonu, Kalite Koordinatörlüğü ve Birim Kalite Temsilcilerinin çalışmalarının nasıl entegre edilip eşgüdümleneceğine dair bir sunum gerçekleştirdi. Kalite Koordinatörlüğü personeli Üzeyir Emrah İlter E-Kampüs Bilgi Yönetim Sisteminin nasıl kullanılacağına dair bilgiler sundu. Ardından Kalite Komisyonu üyemiz Prof. Dr. Rüstem Cangi ve Araştırma Faaliyetleri Alt Komisyonu üyemiz Prof. Dr. Naif Geboloğlu Birim Kalite Temsilcilerinin birimlerdeki kalite çalışmalarını Kurumsal İç Değerlendirme Raporlarının yazımı süreçlerine nasıl yansıtabilecekleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Toplantıda gerçekleştirilen sunuma ulaşmak için tıklayınız.