Kalite Yönetimi El Kitabı Üniversitemiz Senatosuna Tanıtıldı

•  9 Eylül 2021 Perşembe

Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan Kalite Yönetimi El Kitabı 7 Eylül 2021 tarihinde toplanan Üniversite Senatosuna takdim edildi. Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin başkanlığında toplanan Senatoda Üniversitedeki kalite çalışmalarını sistematik hale getirmek; süreç, sorumlular ve takvimi kayıt altına almak üzere hazırlanan Kalite Yönetimi El Kitabı tanıtıldı. Öncelikle Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin yönetim olarak Üniversite genelinde kalitenin arttırılması konusunda önemli adımlar atmak konusunda kararlı olduklarını ve bu kapsamda Senato üyelerinin işbirliğini beklediklerini ifade etti. Arkasından Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Uğur Akın Kalite Yönetimi El Kitabını tanıtan bir sunum yaptı. Senato toplantısının sonunda; Kalite Yönetiminin Örgütsel Yapısı, Kalite Politikası, Stratejik Plan Kapsamında Kalite Çalışmaları, Program Kılavuzu Çalışmaları, Program Öz Değerlendirme ve Akran Değerlendirmesi Çalışmaları, Program Akreditasyonu Çalışmaları, Kurumsal İç ve Dış Değerlendirme Çalışmaları, Anket Çalışmaları başlıklarındaki kalite yönetimi çalışmalarının çerçevesini çizen Kalite El Kitabı oy birliği ile kabul edildi.

Tanıtım sunumuna ulaşmak için tıklayınız.